VGRADNI LED PROFIL
VGRADNI LED PROFIL
VGRADNI LED PROFIL
VGRADNI LED PROFIL

VGRADNI LED PROFIL - montaža direktno na konstrukcijo 200cm

3357
Na zalogi
14,00 €
do 12 dni

VGRADNI LED PROFIL

Če želite dosegati vrhunske rezultate montaže LED trakov, so potem vgradni LED profili nepogrešljivi, saj so izjemno pomembni za doseganje estetskih zaključkov. Vgradni LED profili se lahko poljubno režejo po dolžini in pod kotom kateri vam odgovarja v dani situaciji. 

Vgradni LED profili imajo vodotesno zaščito IP20. Več o tem si lahko preberete naš post TUKAJ.

NAVEDENA CENA JE ZA 1 KOS DOLŽINE 2 METRA!!!

 

VGRADNI LED PROFIL

S 3357 vgradnim LED profilom bo vaše delo enostavno kot še nikoli do sedaj. Dimenzije profila se ujemajo z večino mavčnih plošč po debelini in tako ga boste lahko montirali direktno na konstrukcijo sten ali stropov.

Ko imate enkrat že postavljeno konstrukcijo za knauf stene ali strop, ste v pravi fazi za postavljanje vgradnih LED profilov, v katere boste namestili svojo osvetljavo oz. LED trakove.

Zaradi svojega dizajna bo vgradni LED profil popolnoma zravnan s steno.

MONTAŽA VGRADNIH LED PROFILOV

Zakaj bi naj  3357 vgradni LED profil tako olajšal montažo? Zato, ker ga lahko montirate še preden na konstrukcijo postavite mavčne plošče in se tako izognete izrezovanju lukenj za LED profil ter nato še dodatnemu kitanju robov oz. ga minimalizirate.

Privrtajte nosilce in postavite vgradne LED profile direktno na konstrukcijo sten ali stropov ter jih povežite v poljubne oblike (karo, kvadrat, trikotnike, nepovezane črte...).

Nalepite LED trakove v profile. Z uporabo različnih konektorjev si lahko veliko olajšate tudi to delo.

Povežite vso električno napeljavo in napajalnike za LED trak, da bo zadeva lahko delovala. Če želite kaj več izvedeti o napajalnikih si lahko preberete članek na naši spletni strani.

Lepo zložite in pospravite električne povezave za konstrukcijo. Svetujemo, da si nekako pustite dostop do napajalnikov. Najboljša opcija je, da si na eno najmanj opazno mesto vgradite omarico, kjer imate vse napajalnike, ter imate tako dostop za morebitno vzdrževanje.

Zdaj je na vrsti vgradnja mavčnih plošč. Vgradni LED profil vam bo tu zelo v pomoč, saj ima na vrhu zakrilca, pod katere zavlečete pravilno izrezane mavčne plošče. S takim postopkom se boste izognili dodatnemu kitanju oz. ga minimalizirali.

Svoji domišljiji pustite prosto pot, ustvarite svoje prostore futurističnega videza in tako privlečite marsikater radoveden pogled, ki vam bo zavidal.

DIMENZIJA
glej sliko
VODOTESNOST
IP20
MATERIAL
Aluminij
TIP LED PROFILA
Vgradni ravni z zakrilci
DOLŽINA LED PROFILA
2 metra
Product added to wishlist
Product added to compare.