Upravljavec podatkov 

Upravljavec podatkov LUMIN, Branko Garić s.p., Podreča 84, 4211 Mavčiče, zbira naslednje osebne podatke uporabnikov za potrebe poslovanja spletne trgovine Lumin: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnese v obrazec v trgovini Lumin www.lumnin.si. LUMIN, Branko Garić s.p. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik.

Način in namen obdelave osebnih podatkov 

Z uporabo spletna trgovine Luminse uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam. 

Prijava na e-novice

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih LUMIN, Branko Garić s.p. do preklica obvešča o novostih, ugodnostih, storitvah, dogodkih, nasvetih s področja zdravja in življenjskega sloga. 

S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic. Za prijavo na e-novice se zbirajo podatki: e-naslov, IP, v primeru, da se uporabnik prijavi kot registrirani uporabnik, pa tudi ime in priimek, naslov, telefonska številka. 

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo, s katerim je do preklica prijavljen na prejemanje-novic. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke. Uporabnik lahko zahteva popravek podatkov ali seznanitev z njimi. LUMIN, Branko Garić s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Za pošiljanje e-novic se uporablja aplikacijo MailChimp. 

Registracija uporabnika spletne trgovine Lumin

V spletni trgovini Lumin se lahko posameznik prijavi kot registrirani uporabnik. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Vsak uporabnik sam odgovarja za podane podatke. 

LUMIN, Branko Garić s.p. vpisane podatke do preklica uporablja za obdelavo uporabnikovega naročila v spletni trgovini Lumin. LUMIN, Branko Garić s.p. podatke hrani do preklica ali odjave. Uporabnik lahko svojo zahtevo do preklica ali odjave poda pisno na naslov: LUMIN, Branko Garić s.p., Podreča 84, 4211 Mavčiče,ali na elektronski naslov info@lumin.si. 

LUMIN, Branko Garić s.p. kot davčni zavezanec v skladu s 86. členom ZDDV zagotavlja hrambo računov deset let.

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil 

Uporabnik lahko svoja vprašanja posreduje tudi preko e-maila, objavljenega na spletnem mestu Lumin. Ti podatki bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega problema. S pošiljanjem e-sporočil se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletne trgovine Lumin

Pravice uporabnika 

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih LUMIN, Branko Garić s.p. obdeluje, za izbris ali popravke. 

LUMIN, Branko Garić s.p. zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov: 

pravico do dostopa do osebnih podatkov,

pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov,

pravico do izbrisa osebnih podatkov,

pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,

pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in

pravico do ugovora.

Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno na naslov: LUMIN, Branko Garić s.p., Podreča 84, 4211 Mavčiče, ali na elektronski naslov info@lumin.si. 

Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

Zagotavljanje varnosti podatkov 

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletna trgovine Lumin so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. LUMIN, Branko Garić s.p. bo osebne podatke varoval in preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani LUMIN, Branko Garić s.p. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom. 

Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL. Podatki o plačilni kartici se v zaščiteni kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v strežnik banke.

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem 

Podatki, ki jih uporabnik zaupa LUMIN, Branko Garić s.p., so zaupni. LUMIN, Branko Garić s.p. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti.

Podatki so lahko posredovani: 

podjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletna trgovine Lumin (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic); 

podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Paypal, dostavna služba); 

pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve. 

Privolitev 

Z uporabo spletna trgovine Lumin se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. 

Povezava z družbenimi omrežji 

Na spletnih straneh trgovine Lumin je ustvarjena povezava do družbenega omrežja (Facebook, Twitter).

Politika piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v brskalniku, omogočajo delovanje vseh funkcij spletnega mesta. 

Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska spletna trgovine Lumin dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. 

Uporabnik poda strinjanje oziroma nestrinjanje o uporabi piškotkov, s katerimi se na spletnih straneh spletne trgovine Luminizboljša uporabniška izkušnja in zagotavlja vsebina.

Kontakt

Upravljavec osebnih podatkov: LUMIN, Branko Garić s.p., Podreča 84, 4211 Mavčiče,, info@lumin.si,

Zadnja sprememba: 1.3.2020.

Product added to wishlist
Product added to compare.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Preberite več in prilagodite.