DOSTAVA

Pod vsakim izdelkom je označena opcija za čas dostave “na zalogi” ali “redna dostava.” To pomeni, da je izdelek “na zalogi” pri prodajalcu in se odpošlje še isti ali naslednji delovni dan (odvisno od tega, kateri del dneva je bilo naročilo oddano). V primeru “redne dostave” je pa izdelek na zalogi pri dobavitelju, kar pomeni da je rok dostave 5-15 delovnih dni. Poleg blaga kupec prejme morebitna navodila ter račun na dani elektronski naslov, ki velja kot garancijski list. V kolikor so v tem času prazniki pri nas ali v tujini, se čas dostave lahko podaljša. Za dostavo skrbi naš pogodbeni partner POŠTA SLOVENIJE. V kolikor naročilo vsebuje izdelke z različnimi časi dostave, se naročilo odpošlje, ko je v celoti pripravljeno.

V primeru, da je količina zaloge manjša, kot jo kupec želi, se naročilo vseeno lahko odda ampak se čas dostave spremeni v  “redno dostavo”

ČAS DOSTAVE

REDNA DOSTAVA 5 – 15 delovnih dni pomeni:

– Izdelek je na voljo pri dobavitelju in bo nanj potrebno počakati 5 do 15 delovnih dni.

NA ZALOGI pomeni:

– Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

NAČIN DOSTAVE

PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu, ter račun. Na dan dostave prejmete SMS o predvideni uri dostave.

PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE – Dan pred dostavo prejmete e-mail sporočilo o odpremi paketa. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot poslovni paket.

STROŠEK DOSTAVE

Plačilo po predračunu – Strošek dostave je 4€.

Plačilo preko Paypala – Strošek dostave je 4€.

Kreditne kartice – Strošek dostave je 4€.

Plačilo po povzetju – Strošek poštnine je 5€ (na naročilu in računu je strošek prikazan v dveh delih: dostava 4€ + 1€ strošek za plačilo po povzetju).

NAČINI PLAČILA

Podjetje deluje na področju republike Slovenije kjer omogoča plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, paypal, kreditne kartice – preko dodane aplikacije na blagajni Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg in v primeru da artikel prevzamete osebno, neposredno gotovinsko plačilo.

Plačilo po predračunu – Strošek dostave je 4€. Po oddaji naročila, na e-mail prejmete predračun s podatki za nakazilo.  Ko je plačilo vidno na našem računu, po mailu prejmete račun.

Plačilo preko Paypala – Strošek dostave je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Plačilo po povzetju – Strošek dostave je 5€ (na naročilu in računu je strošek prikazan v dveh delih: dostava 4€ + 1€ strošek za plačilo po povzetju). Po oddaji naročila na e-mail prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu. Račun prejmete na e-mail na dan odpreme paketa iz skladišča.

Kreditne kartice – Strošek dostave je 4€. Z izbiro plačila s kreditnimi karticami, se odprejo dodatna polja za vpis podatkov. Plačevanje s karticami zagotavlja aplikacije Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun.

Product added to wishlist
Product added to compare.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Preberite več in prilagodite.