DOSTAVA

V primeru, ko je v izdelku nad ceno prikazan zelen kvadratek z napisom "na zalogi" pomeni, da je izdelek na zalogi pri dobavitelju. Naročila dobavitelju izvajamo vsak Petek, nato izdelki potrebujejo cca 3-5 delovnih dni, da prispejo na naš naslov. Ko so naročeni izdelki na našem naslovu, se še isti dan ali najkasneje naslednji delovni dan odpošljejo kupcu.

V primeru, ko je pri izdelku napis "izdelek dobavljiv v različnih variacijah" na rjavi podlagi, pomeni, da ena variacija ali več njih ni na zalogi oz. vsj ena variacija je na zalogi, za kar je potrebno odpreti povezavo izdelka in preveriti katera variacija je na voljo. Primer: Ko je tak napis izpostavljen pri izdelku z različnimi barvami svetlobe (3000K ali 4000K ali 6000K) in ena izmed barv svetlobe ni dobavljiva, se prikaže omenjeni napis na rjavi podlagi. Spletna trgovina vam ne pusti naročiti izdelka, ki ni na voljo.

Poleg blaga kupec prejme priložena navodila, ter račun na dani elektronski naslov, ki velja kot garancijski list. V kolikor so v tem času prazniki pri nas ali v tujini, se čas dostave lahko podaljša. Za dostavo skrbi naš pogodbeni partner POŠTA SLOVENIJE.

ČAS DOSTAVE

Podjetje LUMIN.SI deluje po principu naročanja blaga glede na potrebe kupca. Čas dostave je 5-12 delovnih dni.

naročila dobavitelju izvajamo vsak Petek, če ni drugače glede praznikov. V praksi to pomeni, če je naročilo s strani kupca oddano najkasneje do 9h v Petek, lahko pričakuje blago na svojem naslovu v cca 5-6 delovnih dni. 

V kolikor je naročilo s strani kupca oddano po 9h v Petek, bo to naročilo čakalo na posredovanje dobavitelju do naslednjega Petka in nato še do 5 delovnih dni da blago pride do našega naslova.

NAČIN DOSTAVE

PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu, ter račun. Na dan dostave prejmete SMS o predvideni uri dostave.

PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE – Dan pred dostavo prejmete e-mail sporočilo o odpremi paketa. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot poslovni paket.

OSEBNI PREVZEM - V nakupnem procesu ima kupec možnost izbire "OSEBNI PREVZEM," ki ga lahko izbere ne glede na način plačila. Kupec lahko izdelke prevzame, ko je o tem obveščen preko e-maila ali telefonsko.

STROŠEK DOSTAVE

Plačilo po predračunu – Strošek dostave je 4€.

Plačilo preko Paypala – Strošek dostave je 4€.

Kreditne kartice – Strošek dostave je 4€.

Plačilo po povzetju – Strošek dostave je 4€

Osebni prevzemStrošek dostave je ZASTONJ

NAČINI PLAČILA

Podjetje deluje na področju republike Slovenije kjer omogoča plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, paypal, kreditne kartice – preko dodane aplikacije na blagajni Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg in v primeru da artikel prevzamete osebno, neposredno gotovinsko plačilo.

Plačilo po predračunu – Strošek dostave je 4€. Po oddaji naročila, na e-mail prejmete predračun s podatki za nakazilo.  Ko je plačilo vidno na našem računu, po mailu prejmete račun.

Plačilo preko Paypala – Strošek dostave je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Plačilo po povzetju – Strošek dostave je 5€ (na naročilu in računu je strošek prikazan v dveh delih: dostava 4€ + 1€ strošek za plačilo po povzetju). Po oddaji naročila na e-mail prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu. Račun prejmete na e-mail na dan odpreme paketa iz skladišča.

Kreditne kartice – Strošek dostave je 4€. Z izbiro plačila s kreditnimi karticami, se odprejo dodatna polja za vpis podatkov. Plačevanje s karticami zagotavlja aplikacije Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun.

Product added to wishlist
Product added to compare.