Led trakovi

ZAKAJ SO LED TRAKOVI TAKO POPULARNI IN VSE BOLJ SO???

LED trakovi so tako zaželjeni zaradi njihove vsestranskosti. Pod kuhijnskimi elementi bodo lestenci neuporabni, tam prav pridejo LED trakovi. Za televizijo bomo težko namontirali stropno luč, LED trakove enostavno. Prav tako bodo žarnice malo nerodno zgledale na stopnišču ali v "coklu" kuhinje, LED trakovi so tam v domačem okolju. Tudi, ko obrnemo situacijo se zadeve poklopijo. Če na strop paše lestenec ali stropna luč, bodo tudi LED trakovi:

ezgif-com-gif-maker%20(1).jpg

Skratka z LED trakovi imate neomejeno možnosti.

KAKO IZBRATI LED TRAKOVE???

Izbira LED trakov je lahko občasno kar malo boleča zaradi poplave možnosti na trgu. Zato je pomembno, da si pred nakupom zastavite par vprašanj, ki vam bodo v pomoč pri pravi izbiri za vas. Da pa bo izbira LED trakov lažja si preberite članek na naši spletni strani tukaj oz. nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.

KAJ VSE JE POTREBNO ZA DELOVANJE LED TRAKOV?

LED TRAKOVI:

Seveda so potrebni sami LED trakovi, ki imitirajo svetlobo v različnih barvah, intenzitetah, močeh... Za pravo izbiro glede moči, svetilnosti in potreb je na voljo pomoč tukaj ali tukaj.

NAPAJALNIKI ZA LED TRAKOVE:

Napajalniki oz. pretvorniki so ključnega pomena za delovanje LED trakov, saj jih oskrbuje z ustrezno napetostjo, močjo in el. tokom. Na naši spletni strani lumin.si imajo vsi LED trakovi že predlagane prave napajalnike ob predpostavki montaže do 5m trakov. Za drugačne kalkulacije si lahko preberete nač članek o napajalnikih oz. nas enostavno kontaktirate preko kontaktnega obrazca.

KONTROLERJI:

Za določene LED trakove boste potrebovali tudi kontrolerje z daljinskimi upravljalniki, ki omogočajo spreminjanje barv, upravljanje efektov, ugašanje in prižig LED trakov...

ALU PROFILI:

S pomočjo ALU profilov boste svoj LED trak povzdignili na višji nivo, ker ga boste lahko vgradili v mavčne plošče, estetsko dovršeno montirali na razna mesta, lahko boste skrili tudi kable v določene ALU profile, kar vam bo v pomoč pri adaptacijah oz. enostavnejši montaži na že obstoječe pohištvo ali pa enostavno montirali, kot nadometno instalacijo.

KONEKTORJI:

S konektorji boste ustvarjali povezave med LED trakovi in el. kabli oz. med samimi LED trakovi brez lotanja za lažje vodenje LED traku skozi prostor.

Prikazujem 1-18 od 18 izdelkov
Product added to wishlist
Product added to compare.