LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET

KOTNI LED PROFIL PODOMETNI - zunanji kot 200cm

3361
Na zalogi
30,00 €
do 12 dni

LED PROFIL ZA OMET

Za futuristično osvetljavo prostorov niste več omejeni na suhomontažne stene, temveč so stene lahko sedaj klasično ometane, saj vam LED profil za omet omogoča vgradnjo v ometano steno. 

LED profil za omet je sestavljen iz osnovnega kanala, kamor se montira LED trak in zakrilci za čvrsto montažo v omet. 

LED profil boste lahko rezali na poljubne dolžine in pod različnimi koti, za izdelavo raznih vzorcev.

NAVEDENA CENA JE ZA 1 KOS DOLG 2  METRA!!!

 

3361 KOTNI LED PROFIL ZA OMET - ZUNANJI KOT

Si predstavljate, kako bi bilo videti, da osvetlite sam rob stene? LED profil za omet vam omogoča to, kar klasični plastični oz. ALU profili za obdelavo robov ne in to je, da boste imeli profesionalno obdelan rob stene, obenem pa še možnost vgradnje osvetljave oz. LED traku.

Popestrite svoj prostor z nevsakdanjo investicijo in pustite svoje obiskovalce odprtih ust. Kotni LED profil za omet bo zagotovo ena od tem pogovora tako na druženjih s prijatelji, kot s strankami v podjetju.

LED profil za omet je primeren za montažo na zunanji kot, kot je prikazano na sliki. Obenem pa imate možnost izbire LED profila tudi z notranjim kotom ali LED profilov za ravne ploskve.

S kombinacijo teh profilov boste ustvarjali unikatne oblike osvetljave, kar pa še dodatno oplemenitite z izbiro enobarvnih LED trakov ali RGB+W LED trakov.

MONTAŽA LED PROFILA ZA OMET

Najlažja pot montaže in najenostavnejša je seveda pri novogradnji ali adaptaciji prostora, saj boste lahko v svežem ometu z lahkoto naredili utorček, kamor boste vdelali LED profil za omet in na koncu boste samo še zaribali z malto ali pokitali z izravnalno maso preko stranskih razširitev profila za fiksacijo na mesto.

Tudi če že imate suhe omete, boste sicer malo težje ampak vseeno, naredili utor za LED profil za omet in naprej ponovili postopek, kot pri prejšnjem odstavku.

Zelo pomembno je, da mislite vedno tudi na elektriko, da pripeljete kable do mesta, kjer bo LED profil montiran.

DIMENZIJA
glej sliko
VODOTESNOST
IP20
MATERIAL
Aluminij
TIP LED PROFILA
Vgradni v omet zunanji kot
DOLŽINA LED PROFILA
2 metra

Morda vam bo všeč tudi

Product added to wishlist
Product added to compare.