LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET
LED PROFIL ZA OMET

3361 KOTNI LED PROFIL ZA OMET - ZUNANJI KOT 2000mm x 50,1mm x 22,3mm Z DIFUZORJEM

3361
Na zalogi
30,00 €
Z DDV 3-5 dni

Materijal ohišja: Aluminij

Dimenzija: glej sliko + dolžina 2 metra

Barva ohišja: srebrna

Način montaže: vgradni v omet na zunanji kot

Pokrov: mlečni pokrov – priložen

Stopnja vodoodpornosti: IP 20

Garancija: 2 leti

Cena je za 1 kos dolg 2 metra

 

3361 KOTNI LED PROFIL ZA OMET - ZUNANJI KOT

Si predstavljate, kako bi bilo videti, da osvetlite sam rob stene? LED profil za omet vam omogoča to, kar klasični plastični oz. ALU profili za obdelavo robov ne in to je, da boste imeli profesionalno obdelan rob stene, obenem pa še možnost vgradnje osvetljave oz. LED traku.

Popestrite svoj prostor z nevsakdanjo investicijo in pustite svoje obiskovalce odprtih ust. Kotni LED profil za omet bo zagotovo ena od tem pogovora tako na druženjih s prijatelji, kot s strankami v podjetju.

LED profil za omet je primeren za montažo na zunanji kot, kot je prikazano na sliki. Obenem pa imate možnost izbire LED profila tudi z notranjim kotom ali LED profilov za ravne ploskve.

S kombinacijo teh profilov boste ustvarjali unikatne oblike osvetljave, kar pa še dodatno oplemenitite z izbiro enobarvnih LED trakov ali RGB+W LED trakov.

MONTAŽA LED PROFILA ZA OMET

Najlažja pot montaže in najenostavnejša je seveda pri novogradnji ali adaptaciji prostora, saj boste lahko v svežem ometu z lahkoto naredili utorček, kamor boste vdelali LED profil za omet in na koncu boste samo še zaribali z malto ali pokitali z izravnalno maso preko stranskih razširitev profila za fiksacijo na mesto.

Tudi če že imate suhe omete, boste sicer malo težje ampak vseeno, naredili utor za LED profil za omet in naprej ponovili postopek, kot pri prejšnjem odstavku.

Zelo pomembno je, da mislite vedno tudi na elektriko, da pripeljete kable do mesta, kjer bo LED profil montiran.

Morda vam bo všeč tudi

Product added to wishlist
Product added to compare.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Preberite več in prilagodite.