PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA E27 + ATRIBUTI
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA
PAMETNA ŽARNICA E27 + ATRIBUTI

PAMETNA ŽARNICA E27 + ATRIBUTI

2753
Na zalogi
18,50 €
Z DDV 3-5 dni

Dimenzija: 10W = 120mm X 60mm; 11W in 15W = 135mm X 65mm

Moč: 10W = A60 ali 11W = A65 ali 15W = A65

Priklop: 230V

Barva svetlobe: RGB + 2700K - 6400K

Svetilnost: 10W = 800lm; 11W = 880lm; 15W = 1300lm

Zatemnitev: DA - preko aplikacije V-TAC Smart Light App ali na glasovni ukaz

Tip žarnice: 10W = E27 A60; 11W = E27 A65; 15W = E27 A65

Delovanje pametne žarnice: potrebna je osnovna aplikacija V-tac Smart Light v povezavi z Alexa Amazon ali Google Home aplikacijo za možnost glasovnega ukaza.

MOČ V WATTIH

 

PAMETNA ŽARNICA

Predstavljajte si, da že imate pametno žarnico nameščeno v svoji dnevni sobi, hodniku ali spalnici... Pridete domov iz službe ali opravljanja raznih obveznosti, pa vas doma že pričaka atmosfera, ki ste si jo zamislili na poti domov ter si jo tudi nastavili že kar v avtu z glasovnim ukazom.

Kakorkoli že se odločite, vas bo pametna žarnica razvajala in poskrbela za prilagajanje vašemu počutju, ter ustvarila ambient, ki si ga želite z nešteto kombinacijami barv svetlobe, tudi v belem barvnem spektru.

UPRAVLJANJE PREKO MOBILNE APLIKACIJE

Vašo pametno žarnico boste lahko upravljali enostavno preko mobilne aplikacije V-TAC Smart light, kjer imate dostop do mnogo funkcij, kot so spreminjanje barv svetlobe, zatemnitev, efekt prepoznavanja ritma glasbe in utripanje po njej, programiranje kdaj naj se luč aktivira in kdaj ugasne....

UPRAVLJAJTE PAMETNO ŽARNICO Z GLASOVNIM UKAZOM

Imejte vaš telefon v žepu in enostavno izgovorite izbrane besede za vklop žarnice, ko pridete domov ali ste pa kje zunaj. Z glasovnim ukazom boste lahko žarnici spremenili barvo svetlobe, jo zatemnili, ugasnili... 

Za upravljanje z glasovnim ukazom je potrebno instalirati aplikacijo Amazon Alexa ali Google Home.

RGB + W FUNKCIJA

Pametna žarnica ima možnost spreminjanja barv svetlobe z R (red - rdeča), G (green - zelena), B (blue - modra) in vsemi kombinacijami teh barv z brezstopenjskim nastavljanjem preko barvne palete na mobilni aplikaciji.

Prav tako pa ima možnost brezstopenjskega spreminjanja barv svetlobe v belem barvnem spektru vse od 2700K - 6400K (od rumene do bele svetlobe).

In NE!! Beli barvni spekter je popolnoma samostojna funkcija in ni slaba izpeljanka bele barve svetlobe iz RGB funkcije. 

NASTAVITEV URNIKA + budilka

Pametni žarnici boste, preko aplikacije nastavili urnik prižiganja in ugašanja luči. Ker vsi vemo kako težko je zjutraj vstajati ob zvoku budilke, zunaj je pa še temno, vam bo pametna žarnica ob tem pomagala, ker ste ji vnaprej nastavili urnik prižiga. Tako bo pametna žarnica delovala kot budilka. 

PAMETNA ŽARNICA POSKRBI ZA VARNOST VAŠEGA DOMA MED VAŠO ODSOTNOSTJO

Včasih so se prodajale napravice, ki so imitirale delovanje televizorja, da bi poskušale odgnati nepridiprave od vašega doma. Vendar so te napravice morale biti non - stop vklopljene. V očeh nepridipravov se je ta napravica čez čas izdala, da le ni televizija. 

Pametna žarnica deluje drugače. S pametno žarnico ste lahko aktivno udeleženi v osvetljevanju vašega doma, tudi ko vas ni doma, ali pa enostavno nastavite urnik kdaj naj se žarnica prižge in ugasne, po najboljšem približku vaše dnevne rutine. S tem dejanjem boste naredili velik korak v obrambi svojega doma z relativno majhnim vložkom.

IZ KJERKOLI PO SVETU....???

Dostop do vaše pametne žarnice boste imeli iz kateregakoli kotička sveta, kjer imate dostop do Wi-Fi ali mobilnih podatkov. Za vas smo posneli en kratki video, kako deluje pametna žarnica preko mobilnih podatkov.

https://www.youtube.com/watch?v=F9YiJk8epog&ab_channel=BrankoGaric

Product added to wishlist
Product added to compare.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Preberite več in prilagodite.