PROFILI ZA LED TRAK

ZAKAJ SO POTREBNI PROFILI ZA LED TRAK???


Si predstavljate kakšen videz bi imel vaš prostor če ne bi uporabili profile za LED trak in bi LED trakove lepili, kar prosto po prešernu vsepovsod?

Verjamem, da smo enakega mnenja, da bi tak poseg v prostor bil estetsko nedovršen ali celo odbijajoč na pogled, za vas in vaše obiskovalce. Da pa temu ni tako poskrbijo profili za LED trak.

Ko pa za začetek ugotovite, kako so koristni za zaključeno lepo celoto, se vam odpre nova dimenzija uporabnosti profilov za LED trak.

Lahko jih boste rezali, povezovali in s tem oblikovali razne oblike osvetljave, ki vam jih bodo vsi zavidali ali pa boste na vaše obiskovalce v poslovnem prostoru naredili "UUAAAUU" vtis.

Primer:PROFILI ZA LED TRAK

KAKŠNE PREDNOSTI ŠE IMAJO PROFILI ZA LED TRAK?


V nekatere profile za LED trak je možno vgraditi 2 LED trakova, ker to dovoljuje njegova širina in si tako optimizirate vaš prostor.

Za primer: v 1 profil boste lahko vgradili 1 LED trak za vsakodnevno uporabo s prižigom na stikalo ali senzor, drugega pa zraven vgradite ( recimo RGB LED trak) za posebne priložnosti, s katerim boste lahko ustvarjali ambient po želji.

Tako boste ubili 2 muhi na 1 mah ter si prostor za vsakodnevno uporabo v momentu spremenili v prostor za druženje, ga priredili za rojstnodnevne zabave...itn.

Pri taki izvedbi del, je potrebno biti pozoren na širine profilov in širine LED trakov. Ti podatki so predstavljeni pri vsakem izdelku posebaj.

KAKŠNE PROFILE ZA LED TRAK POZNAMO?


NADOMETNI RAVNI LED PROFILI: so profili za najenostavnejšo montažo, saj jih je potrebno le privrtati na steno s pomočjo priloženih nosilcev in je vgradnja LED traku že možna.

NADOMETNI KOTNI LED PROFILI: instalacija je zelo podobna, kot pri ravnih nadometnih LED profilih. Za primer si lahko ogledate video montaže profila za LED trak in LED traku.

VGRADNE LED PROFILE DELIMO NA VGRADNE V MAVČNE PLOŠČE IN VGRADNE V OMET!

VGRADNI LED PROFILI V MAVČNE PLOŠČE: vgrajujejo se lahko z izrezovanjem mavčnih plošč in nato kitanjem ali s pravim izborom dimenzij, jih lahko privrtate direktno na konstrukcijo mavčnih plošč in nato le do njih vstavite mavčno ploščo.

VGRADNI LED PROFILI V OMET: se vgrajujejo v stene ki bodo ometane, zaribane ali kitane. Imamo izbiro 3 vrst in sicer ravne profile, profile z zunanjim kotom in profile z notranjim kotom. S temi profili za LED trak boste lahko nadomestili klasične alu ali plastične profile za obdelavo robov sten, ampak boste pridobili še dodatno opcijo osvetljevanja roba.
0