VGRADNA LED LUČ 24W Z NASTAVLJIVO VGRADNO MERO

32.00

SAMSUNG diode

Dimenzija: kvadratna – 223mm x 223mm;  okrogla – fi 223mm

Višina/globina: 32mm

Vgradne mere:  75-200mm

Moč: 24W

Priklop: 230V

Barva svetlobe: 6500K hladno bela, 4000K nevtralno bela 3000K toplo bela

Svetilnost: 1800 lm

Hitri konektor za priklop kabla – brez vijačenja

Življenska doba: 20.000h

5 let garancije

čas dostave

Počisti

Opis

VGRADNA LED LUČ 24W

Vgradna LED luč 24W sestavljena iz kvalitetnih materijalov, kot so aluminij in kvaliteten pvc, dajejo vgradni LED luči 24W robusten in čvrst videz. Največja prednost vgradne LED luči 24W, je zagotovo nastavljiva vgradna mera. Če ste do sedaj imeli klasične vgradne luči manjših premerov in si zaželite v prostoru več svetlobe, boste to sedaj lahko naredili brez dodatnih gradbenih del. Ali če se odločate za novogradnjo je zelo smiselno pred napeljavo električnih vodnikov razmisliti, kakšne luči boste vgradili. Ena izmed opcij je seveda lahko tudi vgradna LED luč 24W z nastavljivo vgradno mero.

Z VGRADNO LED LUČJO 24W SI PUSTIMO ODPRTE MOŽNOSTI

Karkoli in kadarkoli kaj delamo, je vedno dobro, smiselno in zaželjeno imeti več izbire ali več možnosti. To še kako velja pri izbiri vgradnih LED luči. Z vgradno LED lučjo 24W si zaradi njene fleksibilnosti puščate odprte možnosti za predelavo svetlobe, menjavo vgradnih LED luči brez gradbenih posegov v prostor, zaradi česar se ponavadi ne odločite, da bi si izpolnili željo po več ali manj svetlobe v prostoru.

MONTAŽA VGRADNE LED LUČI 24W

Najmanjša vgradna luknja za vgradno LED luč 24W je 7,5cm. Prav tako boste v to vgradno luknjo lahko zmontirali tudi manjše vgradne LED luči kot so vgradna LED luč 12W in vgradna LED luč 18W Montaža iz manjše vgradne LED luči na večjo deluje prav tako, kot montaža iz večje na manjšo vgradno LED luč, saj vgradna luknja ostane enaka. To še ni vse!! Vgradna LED luč 24W je opremljena s hitrim konektorjem za električne vodnike in tako boste lahko enostavno povezali kable brez uporabe orodja. Prikaz, kako se uporablja hitri konektor, obenem pa tudi predstavitev vgradne LED luči 24W, je v videu, ki je dostopen na dnu tega opisa.

ŠE PIKA NA i VGRADNE LED LUČI 24W

Vgradna LED luč 24W je opremljena s SAMSUNG svetilnimi diodami, ki ponujajo dolgo življensko dobo, zanesljivo delovanje brez motenj in visoko učinkovitost. To lahko potrdimo s 5-letno garancijo na vse vgradne LED luči, ki so opremljene s SAMSUNG svetilnimi diodami. Poleg vseh teh prednosti vgradne LED luči 24W, pa imate še možnost izbire oblike luči med okroglo in kvadratno ter barv svetlobe. Kljub drugačni obliki bo vgradna luknja ostala enaka.
DODATNA POMOČ PRI ODLOČANJU ZA VGRADNE LED LUČI 24W
Za pomoč pri izračunu, koliko vgradnih LED luči 24W boste potrebovali za svoj prostor, si lahko preberete članek na naši strani: https://lumin.si/5-nasvetov-za-nakup-led-svetil/ ali pa nas brez oklevanja in obveznosti kontaktirate preko obrazca: https://lumin.si/kontakt/ VIDEO PREDSTAVITEV: https://www.youtube.com/watch?v=O1bt7X4bCYI

Prijavi se na novice in bodi obveščen o novostih in popustih

Ocene uporabnikov

0