RGB LED TRAK Z DALJINCEM

39.00

Tip LED traku: SMD5050

Število LED diod na tekoči meter: 60

Širina: 8mm

Dolžina traku: 5 metrov v kolutu

Moč v W / m: 10W na tekoči meter

Napetost delovanja: DC 12V

Tok: 7,5A

Svetilnost: 1000lm na tekoči meter

Barva svetlobe: RGB

Stopnja zaščite: IP20

Garancija: 2 leti

čas dostave

Počisti

Opis

ZAKAJ RGB LED TRAK Z DALJINCEM???

Ja verjetno ste tudi vi, prav tako kot jaz, že slišali da je RGB LED trak z daljincem že malo “iztrošena” zadeva, da je izven mode, da ne paše v prostor ali še marsikaj? Zakaj oglašujem nek izdelek in ga kritiziram? Se strinjam z vami. To ne gre skupaj.

To počnem zato, ker sem prepričan, da kljub hitremu tempu življenja, polni glavi skrbi nekje globoko v nas še živi tisti razposajen in živahen otrok, ki ga je dobro občasno nahraniti in spustiti na plano, ne glede na komentarje okoli nas.

In kaj bi lahko bilo boljšega, lažjega, hitrejšega in cenejšega, kot namestitev RGB LED traku z daljincem, s katerim se bomo razvajali ob različnih barvnih odtenkih ali efektih, ki jih LED trak z daljincem ponuja????

KAKO IN KJE UPORABITI RGB LED TRAK Z DALJINCEM

Če se navežemo na zgoraj napisano besedilo, je velika prednost LED traku z daljincem, da se ga lahko montira na skrite lokacije in sploh ne veste da trak obstaja dokler ga ne potrebujete.

To je lahko na ohišje televizije, pod pisalno mizo, pod sedežno v dnevni sobi, pod okensko polico, če pa imamo v kratici RGB dodano še črko W, je pa montaža smiselna tudi v kuhinjo pod elemente, za osvetljavo raznih polic…

RGB+W LED TRAK… Prikaži več

MONTAŽA RGB LED TRAKU Z DALJINCEM

Ker ima izdelek že predpripravljene konektorje, je montaža sila enostavna saj si trak lahko poveže vsak popolnoma sam, brez strokovnega predznanja.

Sam trak pa ima na hrbtišču že nameščen kvaliteteten obojestranski lepilni trak, s katerim ga fiksirate na željene lokacije (plastika, kovina, les, barvani materijali) ali ga montirate v namenske profile za led trak.

Prijavi se na novice in bodi obveščen o novostih in popustih

Ocene uporabnikov

0