RGB LED trak SMD5050 60LED/m DC 24V 9W/m IP20

26.00

RGB LED trak – za delovanje je potrebno dokupiti še napajalnik in kontroler z daljinskim upravljalnikom.

Tip LED traku: SMD5050

Širina: 10mm

Dolžina traku: 5 metrov v kolutu

Moč v W / m: 9W na tekoči meter

Napetost delovanja: DC 24V

Število LED diod na tekoči meter: 60

Tok: 1,5A

Svetilnost: 600lm na tekoči meter

Barva svetlobe: RGB

Stopnja zaščite: IP20

Garancija: 2 leti

Cena je za kolut 5 metrov

Primeren napajalnik: https://lumin.si/izdelek/napajalnik-za-led-trak-dc-24v-60w-2-5a-ip44/

Pripadajoči kontroler: https://lumin.si/izdelek/rgb-ir-kontroler-z-daljinskim-upravljalnikom-4-kontaktni/

čas dostave

Počisti

Opis

UPORABA RGB LED TRAKU?

Verjetno smo že vsi kdaj pomislili, kako dobrodošla bi bila vsaj majhna sprememba prostora, da nam popestri suhoparnost vsakdana. Pa potem pomislimo: “le kaj bi naredili, da ni preveč drago, da ne vzame veliko časa, a vseeno da bo nekaj zanimivega in da nam bo dlje časa vzdrževalo začetno navdušenje?” Z RGB LED trakom je to zagotovo dosegljivo. Saj res ni predrag, časa za montažo vzame, če se lotimo “na izi”, cca 0,5h – 1h. Zanimiv je zaradi vseh opcij, ki jih ponuja ter navdušenje bo znova in znova tu. Enkrat si bomo prostor osvetlili z modro barvo za pomirjanje, naslednjič rdečo barvo za razposajenost, spet drugič bomo nastavili hitro utripanje za prireditev družinske, rojstnodnevne ali novoletne “žurke”, naslednjič počasno utripanje, ker nam tako pač paše tisti trenutek in še in še.

Majhni otroci ga bodo zelo veseli, saj si bodo ob njem lahko uredili plesišče kot v diskoteki in si bodo dali duška 🙂

RGB LED trak lahko uporabite, kjerkoli se spomnite, vse dokler je v suhem prostoru zaradi nižje IP zaščite. Pa če naštejemo par idej kam vse ga lahko umestimo: za TV, pod mizo, za / pod posteljo, dekorativna osvetljava stropnih robov, pod policami, nad omarami, otroške oz. študentske sobe… skratka uporabnost je neomejena.

Preko daljinca lahko upravljate tudi razne efekte utripanja, spreminjate barve, zatemnite ali pojačate svetlobo ter ga prižgete in ugasnete.

MONTAŽA RGB LED TRAKU?

Montaža dvojnega LED traku je zelo enostavna, ker je izdelan po sistemu PLUG & PLAY, kar omogoča tudi laikom in domačim mojstrovalcem, da si sestavijo in povežejo LED trak, brez nevarnosti da bi povezali kaj narobe. Pozoren je potrebno biti le na estetiko montaže, da se kabli skrijejo.

KAJ ŠE MORAM VEDETI O RGB LED TRAKU?

Kot že omenjeno, je zelo pomeben podatek IP zaščita o kateri si lahko več preberete tukaj, saj je dotični LED trak namenjen za notranjo uporabo.

RGB LED trak lahko tudi režete na za to določenih mestih, da si prilagodite potrebno dolžino.

Hrbtišče LED traku je že opremljeno s samolepilnim trakom za enostavno namestitev, na lokacijo kamor želite.

Pripadajoči napajalnik je predlagan za montažo do 5m RGB LED traku. Za boljše razumevanje oz. če se želite le splošno izobraziti o napajalnikih za LED trakove si lahko preberete naš blog tukaj.

Pripadajoči kontroler, ki je potreben za upravljanje RGB LED traku preko daljinca, je 4-kontaktni in je samo ta primeren za montažo.

Prijavi se na novice in bodi obveščen o novostih in popustih

Ocene uporabnikov

0