PODELEMENTNA SVETILKA S STIKALOM

29.00

Dimenzija: 579mm x 78mm x 35mm

Moč: 10W

Priklop: 230V

Barva svetlobe: 3000K toplo bela

Svetilnost: 100lm/W, max. svetilnost 800lm

IP zaščita: IP20

Življenska doba: 20.000h

Garancija: 2 leti

čas dostave

Počisti

Opis

PODELEMENTNA SVETILKA S STIKALOM…

Čeprav jo lahko vmestimo kamorkoli, se bomo strinjali, da bomo podelementno svetilko s stikalom največkrat videli v kuhinji pod zgornjimi elementi, kjer vam bo poudarjala sveže pečen kruh na pultu, skledo s sadjem ali enostavno obroke, ki ste si jih pripravili.

Z vrtljivo glavo podelementne svetilke s stikalom pridobite še dodatne možnosti pri uporabnosti in ambientu.

Smisel uporabnosti je v tem, da jo lahko montirate na strop ali steno, je vseeno saj boste lahko svetlobo vedno usmerili na mesto, kjer jo potrebujete in stikalo na ohišju bo vedno dostopno.

Verjetno imamo v večini stanovanj ali hiš prostorsko nekako povezani kuhinjo in dnevno sobo. Tako boste zvečer med gledanjem vaše najljubše oddaje na TV, prižgali luč v kuhinji in s tem si boste ustvarili ambient večera, a vseeno boste imeli ravno dovolj svetlobe za sprehod do najljubšega prigrizka, ki se skriva nekje v kuhinji 🙂

PRENOSNOST PODELEMENTNE SVETILKE S STIKALOM…

Podelementna svetilka s stikalom in priključnim kablom za nadometno montažo, vam lahko hkrati osvetljuje več prostorov.

KAKO?

Zaradi njene zasnove in načina montaže jo boste lahko zelo enostavno prestavljali iz prostora v prostor. Vse kar je potrebno prej urediti je, da vnaprej pripravite obešala kamor boste nadometno svetilko s stikalom lahko obesili.

Če jo že imate v osnovi v kuhinji, si jo lahko odnesete v klet nad delovni pult ali bi si radi začasno osvetlili kak regal…

ŠE NEKAJ O PODELEMENTNI SVETILKI S STIKALOM…

Podelementna svetilka s stikalom je uporabna, ima možnost ambientalne osvetljave in je najbolj primerna za prostore, kjer nimate drugih možnosti priklopa drugih svetil zaradi pomankljive inštalacije.

Zato vam vaša podelementna svetilka s stikalom nudi možnost priklopa z nadometno napeljavo do elektrike in vgrajenim stikalom v samo ohišje svetilke.

Če pa imate vnaprej načrtovano inštalacijo za montažo minimalističnih svetil si lahko ogledate video tukaj, ter se na podlagi vaših možnosti odločite za LED trak, ki se lahko montira v alu profile.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje ali dilemo, če vas zanima če lahko kaj dobavimo ne glede na to, da nimamo objavljeno v trgovini, nas brez oklevanja in zadržkov KONTAKTIRAJTE

 

Prijavi se na novice in bodi obveščen o novostih in popustih

Ocene uporabnikov

0