PAMETNA ŽARNICA E27 A65+ UPRAVLJANJE Z APLIKACIJO + GLASOVNI UKAZ

16.8020.90

Dimenzija: 10W = 120mm X 60mm; 11W in 15W = 135mm X 65mm

Moč: 10W = A60 ali 11W = A65 ali 15W = A65

Priklop: 230V

Barva svetlobe: RGB + 2700K – 6400K

Svetilnost: 10W = 800lm; 11W = 880lm; 15W = 1300lm

Zatemnitev: DA – preko aplikacije V-TAC Smart Light App ali na glasovni ukaz

Tip žarnice: 10W = E27 A60; 11W = E27 A65; 15W = E27 A65

Delovanje pametne žarnice: potrebna je osnovna aplikacija V-tac Smart Light v povezavi z Alexa Amazon ali Google Home aplikacijo za možnost glasovnega ukaza.

Počisti

Opis

ZAKAJ PAMETNA ŽARNICA?

Predstavljajte si, da že imate pametno žarnico nameščeno v svoji dnevni sobi, hodniku ali spalnici… Pridete domov iz službe ali opravljanja raznih obveznosti, pa vas doma že pričaka atmosfera, ki ste si jo zamislili na poti domov ter si jo tudi nastavili že kar v avtu z glasovnim ukazom.

Lahko si izberete zeleno barvo za pomirjanje po napornih dnevih, morebiti modro, ki predstavlja neskončnost in zaupanje, ali rdečo za večerne vragolije…

Kakorkoli že se odločite, vas bo pametna žarnica razvajala in poskrbela za prilagajanje vašemu počutju, ter ustvarila ambient, ki si ga želite z nešteto kombinacijami barv svetlobe, tudi v belem barvnem spektru.

Želite imeti “disco” večer s svojo družino, prijatelji, otroci…? Seveda je tudi to možno, saj lahko pametna žarnica utripa po ritmu izbrane glasbe ter si tako “date duška” in sprostite stresa.

To vse pa je dosegljivo z enostavnim glasovnim ukazom ali drsanjem s prstom po telefonu, kjer lahko spreminjate barve, zatemnite ali pojačate svetlobo.

S PAMETNO ŽARNICO NE GRE ČEŠENJ ZOBATI!!!

Zelo veliko težavo nam predstavlja odhod na dopust, ko zapuščamo svoj dom prazen, ki je vaba za nepridiprave in vlomilce. Poleg vseh ukrepov, ki jih naredimo za zavarovanje našega doma, medtem, ko nas ni, lahko dodamo še enega ključnih faktorjev in to je pametna žarnica.

S pametno žarnico boste lahko z ležalnika v Južni Dalmaciji, upravljali svojo osvetljavo doma in tako morebitnim nepridipravom sporočali, kot da je nekdo doma, kar bi lahko obvarovalo vaš dom. Vse kar je potrebno za tako akcijo je, da je pametna žarnica doma povezana z Wi-Fi-jem, prav tako, kot vaš telefon ali da imate vklopljene mobilne podatke.

Video kako pametna žarnica deluje tudi preko mobilnih podatkov najdete tukaj.

KAKO NAM PAMETNA ŽARNICA OLAJŠA ŽIVLJENJE???

Pametna žarnica ima možnost, da jo programirate, da se prižge ob času, ki ga sami nastavite. Zelo dobrodošlo je v primeru jutranjega bujenja, ko vam ob zvonenju budilke, zasveti še sama luč.

Da pa vas luč ne bo zaslepila na vsezgodaj zjutraj , je možno tudi nastaviti s katero barvo svetlobe in kako jakostjo se bo pametna žarnica aktivirala.

Ob večernem gledanju najljubših oddaj na TV, vam več ne bo potrebno vstajati iz udobnega domačega kavča, da bi ugasnili luči, ampak boste enostavno samo izgovorilil “Alexa light off” in ukaz je izpolnjen.

Nastavitev dnevne rutine. Primer: zjutraj med zbujanjem bo svetila z 20% močjo v barvi svetlobe (samo beli barvni spekter), ki si jo izberete, nato se ob določeni uri svetilnost lahko pojača in zvečer se spet zmanjša na 5% moč svetilnosti. To vse deluje samodejno ob nastavljenih parametrih na mobilnem telefonu.

Timer, ki žarnico ugasne po pretečenem nastavljenem času.

ALEXA AMAZON ALI GOOGLE HOME UPRAVLJANJE PAMETNE ŽARNICE

Ko je osnovna aplikacija V-tac smart light naložena, je potrebno instalirati še eno od, v naslovu omenjenih aplikacij za glasovno upravljanje. Da pa bo vse skupaj lažje, smo posneli video, kako vse skupaj poteka. Navodila za instalacijo so priložena pri vsaki pametni žarnici posebaj.

 

Prijavi se na novice in bodi obveščen o novostih in popustih

Ocene uporabnikov

0