NEON FLEX LED TRAK IP65 DC 24V 8W/m + IZBIRA BARV SVETLOBE

12.00

Tip LED traku: NEON FLEX

Širina: 10mm

Dolžina traku: 10 metrov v kolutu – možnost rezanja na 1m

Moč v W / m: 8W na tekoči meter

Napetost delovanja: DC 24V

Tok: 3.5A / 10m

Svetilnost: 320lm na tekoči meter

Barva svetlobe: toplo bela 3000K ali nevtralno bela 4000K, hladno bela 6000K, zelena, rdeča, modra, rumena, roza, vijolična

Rezanje pri montaži: vsakih 1m

Stopnja zaščite: IP65

Garancija: 2 leti

Cena je za 1m

Primeren napajalnik za 10m: IP20 https://lumin.si/izdelek/napajalnik-za-led-trak-dc-24v-120w-5a-ip20/ ali IP65 https://lumin.si/izdelek/napajalnik-za-led-trak-dc24v/

Počisti

Opis

POZOR!! PRIMEREN NAPAJALNIK JE PREDLAGAN OB PREDPOSTAVKI, DA SE MONTIRA CEL KOLUT LED TRAKU IP65 DOLŽINA 10m. OB DRUGAČNIH DOLŽINAH MONTAŽE JE POTREBNO PRERAČUNATI KATERI NAPAJALNIK IZBRATI. ZA TO VAM JE V POMOČ BLOG TUKAJ ALI PA NAS KONTAKTIRAJTE TUKAJ.

KAJ POMENI NEON FLEX LED TRAK IP65?

Neon flex LED trak IP65 je sestavljen iz LED traku s SMD diodami ter robustnega in UV odpornega PVC. S kombinacijo teh materijalov pridobite gibljiv LED trak IP65 v vse smeri. NEON FLEX LED trak IP65 se dobavi v kolutu 10m, a pri nas vam ga narežemo na željeno dolžino.

KOLIKO ODPOREN JE LED TRAK IP65?

Ker ima LED trak IP65 zaščito pomeni, da se ga lahko namesti tudi v zunanjem okolju, kjer bo izpostavljen vetru, snegu, dežju, na koncu koncev tudi močnem soncu, saj je izdelan iz kakovostnih materijalov, odpornih na UV svetlobo. Zaradi zaščite LED traku IP65, se vam odpre ogromno možnosti glede montaže ter tako pustite svoji domišljiji prosto pot. Samo za primer, je lahko LED trak IP65 nameščen na obrobju bazenov (ne potopljen v vodo), na škarpah, balkonskih ograjah itn.

Več informacij o IP zaščiti in njenem pomenu si lahko preberete tukaj, kjer je tudi tabela številk.

KAJ SO PREDNOSTI NEON FLEX LED TRAKU IP65?

Največja prednost je, kot zgoraj opisano, IP zaščita.

Naslednja prednost je gibljivost, saj je LED trak montiran pokončno na steno NEON FLEX  sistema in tako lahko z njim izdelujete tudi razne napise za okras v študentskih sobah, za oglasne table ali enostavno oblikujete razne vzorce.

Enakomerna osvetljenost po celotni dolžini NEON FLEX LED traku IP65, brez vmesnih senc. To je doseženo s pokončno montažo SMD LED traku v NEON FLEX sistemu ter s PVC polnilom, ki med drugim deluje tudi kot difuzor.

MONTAŽA NEON FLEX LED TRAKU IP65

Za montažo boste potrebovali: NEON FLEX LED trak IP65, primeren napajalnik, nosilce in po potrebi 2-žilni kabel.

Nosilce razporedite po površini, kjer imate namen montirati NEON FLEX LED trak IP65, to pa lahko storite z vrtanjem in vijačenjem nosilcev ali pa uporabite obojestranski lepilni trak. Kakšen način boste uporabili za pritrjevanje nosilcev, je pa odvisno od podlage.

NEON FLEX LED trak IP65 nato enostavno samo porinete v nosilce.

Za montažo napajalnika je pa potrebno osnovno električarsko znanje. Za izbiro napajalnika, je pod naštetimi specifikacijami na vrhu strani, že dodan predlog pravega napajalnika, ali pa si lahko pomagate in preberete članek na naši blog strani “napajalnik za led trak.”

Prijavi se na novice in bodi obveščen o novostih in popustih

Ocene uporabnikov

0