NAPAJALNIK ZA LED TRAK DC 24V 60W 2.5A IP44

23.00

Dimenzija: 119mm x 52mm x 32mm

Vhodna napetost:  AC 100V – 240V

Izhodna napetost:  DC 24V

Moč v W:  60W

Tok v A: 2.5A

Zaščita: IP44

Garancija: 2 leti

čas dostave

Počisti

Opis

OPIS NAPAJALNIKA ZA LED TRAK

Dotični napajalnik za LED trak deluje na napetosti DC 24V, zagotavlja moč do 60W in električni tok do 2.5A. IP zaščito ima 44, kar pomeni, da je odporen na pršenje vode z vseh strani, a je vstopna količina vode omejena in preprečuje vstop trdim delcem večjim od 1mm. Več o IP zaščiti si lahko preberete tukaj.

OSNOVE ZA NAPAJALNIK ZA LED TRAK

Za vsak LED trak, ki ga montirate potrebuje neko napajanje. LED trak pa določa, kakšen napajalnik za LED trak boste izbrali. Ko enkrat izberete, kateri LED trak je pravi za vas, je potem čas da si še izberete pravi napajalnik za LED trak. Če napajalnik za LED trak ne bo dosegal vrednosti, ki jih potrebuje LED trak vam le ta ne bo deloval, če pa bodo vrednosti previsoke, bo LED trak deloval normalno, ampak ni smiselno iz finančnega vidika, saj so močnejši napajalniki za LED trakove dražji.

Napajalnik za LED trak deluje po principu zagotavljanja podane moči in toka in ne prevaja de facto polne moči in toka v LED trak, kar lahko po domače rečemo, da si LED trak vzame toliko moči in toka iz napajalnika za LED trak, kolikor jo potrebuje. Zato je zelo pomembno, da je napajalnik za LED trak dovolj močan (kolikor zahteva LED trak + 20%).

Najpomembnejši podatek, na katerega moramo biti pozorni pri izbiri napajalnika za LED trak je “napetost,” tukaj pa ne sme biti odstopanja.

Za dodatne informacije in boljše razumevanje si lahko preberete blog na naši spletni strani tukaj.

MONTAŽA NAPAJALNIKA ZA LED TRAK

Montaža napajalnika za LED trak ni komplicirana, vendar če niste zagotovo prepričani, kako se stvarem streže, vam priporočamo, da to uredi za to usposobljena oseba. Sisteme PLUG & PLAY lahko tudi sami zmontiramo, ker imajo že predpripravljene konekte, katere samo povežete skupaj, ostali sistemi, ki so klasični, pa zahtevajo ali spajkanje ali posebne konektorje da se LED trak poveže na napajalnik za LED trak.

Prijavi se na novice in bodi obveščen o novostih in popustih

Ocene uporabnikov

0