LED žarnica s senzorjem gibanja (mikrovalovni) E27

14.0016.00

MIKROVALOVNI SENZOR GIBANJA

Dimenzija: 112mm x 60mm

Moč: 9W ali 11W

Priklop: 230V

Način priklopa: E27

Oblika žarnice: A60

Barva svetlobe: 6500K hladno bela, 4000K nevtralno bela, 3000K toplo bela

Svetilnost: 96lm/W = 865lm pri 9W izvedbi ali 1055lm pri 11w izvedbi

Življenska doba: 30.000h

Garancija: 2 leti

Počisti

Opis

LED ŽARNICA S SENZORJEM GIBANJA

Kaj lahko pridobimo z LED žarnico s senzorjem gibanja? Če imate že nameščene stropne ali stenske svetilke, za katere ste porabili veliko časa, da ste si jih izbrali in so vam zelo pri srcu, pa ste naknadno ugotovili, da bi radi, da ima vaša svetilka možnost samodejnega prižiga ob vstopu v prostor je LED žarnica s senzorjem gibanja idealna za vas. Lahko pa enostavno kombinirate izbiro svetilke in LED žarnice s senzorjem gibanja že v samem štartu, ko se odločate za tovrsten nakup.

KAKŠEN SENZOR IMA LED ŽARNICA S SENZORJEM GIBANJA

LED žarnica s senzorjem gibanja je opremljena s ti. mikrovalovnim senzorjem gibanja. Mikrovalovni senzor gibanja deluje na osnovi oddajanja radijskih valov, ki so za človeško zdravje neškodljivi. Pri mikrovalovnih senzorjih je prednost, da vas lahko zazna tudi skozi tanjše nekovinske materijale, zato je skrb odveč, da če je senzor zakrit z ohišjem LED žarnice in nato dodatno še s pokrovom svetilke, da vas ne bi zaznal.

Zaradi te sposobnosti mikrovalovnega senzorja, so lahko svetilke in LED žarnice s senzorjem bolj lično izdelane, saj senzor ne rabi biti izpostavljen na površini svetilk, da bi vas zaznal.

Bolj podrobno razlago o senzorjih gibanja si lahko ogledate v videu tukaj.

MONTAŽA LED ŽARNICE S SENZORJEM GIBANJA

Montaža LED žarnice s senzorjem gibanja, je sila enostavna. Brez potrebnega orodja, znanja in napora je žarnica montirana v vsega parih sekundah. Senzor je v žarnico že vgrajen in pripravljen na delovanje. Priklop LED žarnice s senzorjem gibanja je E27, kar je nabolj pogost in razširjen navoj za montažo žarnic.

Za več info smo dosegljivi preko obrazca https://lumin.si/kontakt/

 

Prijavi se na novice in bodi obveščen o novostih in popustih

Ocene uporabnikov

0