LED TRAK ZA POSTELJO S SENZORJEM GIBANJA

27.0047.00

Prikazani podatki veljajo za komplet 1 LED trak za posteljo s senzorjem gibanja. Paket lahko vsebuje enojni ali dvojni komplet LED traku za posteljo vključno z 1 ali 2 senzorjema gibanja.

Dimenzija: dolžina traku 1.2m z možnostjo rezanja; širina traku 8mm

Moč: 4.2W

Barva svetlobe: toplo bela 3000K ali nevtralno bela 4500K

Svetilnost: 260lm

PIR senzor

Življenska doba: 30.000h

Območje zaznavanja: 2m – 5m

Zaščita IP20

Garancija: 3 leta

Počisti

Opis

KAJ PRIDOBITE Z LED TRAKOM ZA POSTELJO?

Ste se kdaj zbudili sredi noči, da bi šli pogledati svoje otroke? Ali ste slišali kak zvok, ki ste ga morali preveriti? Ali ste enostavno morali na stran? Ob tem nas pa prižig glavne svetilke zaslepi, ali pa ne želimo s svojim dejanjem sredi noči vznemirjati oz. zbujati sostanovalcev.

Z LED trakom za posteljo bo teh težav konec, kajti LED trak za posteljo bo deloval le takrat, ko boste to potrebovali, z namestitvijo pod posteljo ne bo vznemirjal in zbujal drugih sostanovalcev, osvetlil vam bo pot in svetil bo dolgo in močno po vaših nastavitvah.

KAKO NASTAVITE LED TRAK ZA POSTELJO, DA BO DELOVAL KAKOR ŽELITE?

Komplet LED traku za posteljo vsebuje tudi senzor gibanja, s katerim lahko upravljate nastavitve po vaših željah. Senzor gibanja ima zaznavanje 360 stopinj. V ohišje sta vgrajena 2 stikala.

Z enim upravljate, kako dolgo bo LED trak za posteljo svetil in sicer je možna izbira 30s, 130s in 380s.

Z drugim pa brezstopenjsko upravljate moč svetilnosti, pri čemer je najmočnejša svetilnost 260lm, kar je čisto dovolj, da vam osvetli pot a obenem ni moteč za druge.

VARČNOST LED TRAKU ZA POSTELJO?

Senzor gibanja bo aktiviral LED trak za posteljo samo takrat, ko je v prostoru tema, tako ne bo nepotrebnega trošenja energije, da bi se LED trak za posteljo aktiviral tudi ob že prisotni svetlobi, saj ima senzor gibanja že prednastavljeno občutljivost na svetlobo.

ALI LAHKO LED TRAK ZA POSTELJO NAMESTIM TUDI KAM DRUGAM?

SEVEDA. LED trak za posteljo lahko umestite tudi v kuhinjo, shrambo, pod polico, omaro oz. kamorkoli, kjer imate dostop do vtičnice in obstaja potreba po svetlobi. LED trak za posteljo ima na hrbtišču že nameščeno kvalitetno 3M lepilo, s katerim ga lahko pritrdite kamorkoli, prav tako kot senzor gibanja.

ALI JE MONTAŽA LED TRAKU ZA POSTELJO KOMPLICIRANA?

LED trak za posteljo je izdelan po sistemu PLUG & PLAY. Izdelek boste lahko zmontirali popolnoma sami, ker ima že pripravljene vse konekte različnih velikosti, ki jih ne boste mogli priklopiti narobe.

Z lepilnega traku s hrbtišča LED traku za posteljo, odstranite zaščito in ga enostavno nalepite na željeno mesto.

Enako tako naredite s senzorjem gibanja, pri čemer morate biti pozorni na to, da ga zmontirate na lokacijo, ki bo primerna za zaznavanje gibanja, a obenem, da si ne boste aktivirali LED traku za posteljo ponesreči, ko ne boste potrebovali svetlobe.

Za pomoč pri montaži imamo pripravljen tudi video, ki vam bo v pomoč, ki si ga lahko ogledate preko youtube: https://www.youtube.com/watch?v=tiiGBVyoAsM

Za vsa dodatna vprašanja in dileme nas lahko brez oklevanja kontaktirate preko obrazca: https://lumin.si/kontakt/

 

Prijavi se na novice in bodi obveščen o novostih in popustih

Ocene uporabnikov

0