LED TRAK Z IZBIRO SAMOSTOJNIH BARV

16.5020.50

Tip LED traku: SMD5050

Širina: 10mm

Dolžina traku: 5 metrov v kolutu

Moč v W / m: 10,8W na tekoči meter

Napetost delovanja: DC 12V

Število LED diod na tekoči meter: 60

Tok: 4,5A

Svetilnost: 1000lm na tekoči meter

Barva svetlobe:toplo bela 2200K ali toplo bela 3000K ali nevtralno bela 4000K ali hladno bela 6000K ali modra ali zelena ali rdeča ali rumena

Stopnja zaščite: IP20 ali IP65

Garancija: 2 leti

Cena je za kolut 5 metrov

Primeren napajalnik: IP20 https://lumin.si/izdelek/napajalnik-za-led-trak-dc-12v-75w-6a-ip20/ ali

IP67 https://lumin.si/izdelek/napajalnik-za-led-trak-dc-12v-75w-6a-ip67/

čas dostave

Počisti

Opis

BARVNI LED TRAK

Barvni LED trak, bo osvetljeval vaše prostore v izbrani samostojni barvi. Če potrebujete samo eno barvo, bodisi je to rdeča, ali modra, ali zelena oz. katerakoli od ponujenih v zgornjih atributih za osvetljevanje določenih prostorov, ja dotični trak prava izbira za vas.

Pri RGB trakovih se lahko izgubijo daljinski upravljalniki, iztrošijo baterije in je za to potrebno dodatno skrbeti. Če pa veste da boste potrebovali samo določeno barvo svetlobe, se boste z izbiro dotičnega LED traku izognili nadaljnim skrbem.

UPORABA LED TRAKU

Ljudje LED trak najpogosteje uporabljajo za osvetljevanje kuhinjskega pulta, ozadja televizorja ali kot robna osvetljava na spuščenih stropih, a so možnosti uporabe take osvetljave neverjetno večje, kot le to.

S prebiranjem našega bloga si lahko ustvarite sliko in dobite nove ideje za uporabo osvetljave na mestih, kjer se vam do sedaj ni niti sanjalo, ali ste jih videli le na kakih fotografijah a obenem rekli “aaa ko’k je lepo.” No sedaj pa vam ni potrebno ostati le pri vzdihu ob pogledu na lepo notranjost ali zunanjost hiš ali stanovanj na fotografijah, temveč si lahko kar sami uredite… Prikaži več

Dotični trak je namenjen uporabi za funkcionalno svetlobo, saj ima 1000lm svetilnosti na tekoči meter, če je montiran blizu uporabne površine. Lahko se uporabi tudi, kot ambientna indirektna osvetljava.

Funkcionalna svetloba se od ambientne razlikuje v tem, da pod njo lahko delamo, ustvarjamo in z njo minimaliziramo osenčene predele v prostoru.

RAZLOŽENI POJMI O LED TRAKU

LED trak SMD5050: pomeni, da gre za trak z diodami SMD (Surface Mounted Diods oz na površino pritrjene diode) v velikosti 5,0mm x 5,0mm.

60LED/m: pomeni, da je na površini traku vgrajenih 60 LED diod na tekoči meter

DC12V: je napetost na katero deluje LED trak in na ta podatek moramo biti pozorni, ko izbiramo pravi napajalnik

10,8W/m: opisuje moč traku na tekoči meter (pomemben podatek pri izbiri napajalnika)

OPOMBA: predlagani napajalnik zgoraj je primeren za napajanje do 5m dotičnega LED traku. Za ostale kalkulacije si preberite tukaj

Prijavi se na novice in bodi obveščen o novostih in popustih

Ocene uporabnikov

0