2X RGB LED TRAK Z DALJINCEM (RGB KIT) SMD 5050 4,8W/m IP20

60.00

Tip LED traku: SMD5050

Dolžina traku: 2X 5 metrov v kolutu

Moč v W / m: 4.8W na tekoči meter

Svetilnost: 500lm na tekoči meter

Barva svetlobe: RGB

Stopnja zaščite: IP20

Garancija: 2 leti

Vsebina paketa: 2x 5m RGB LED traku, napajalnik, kontroler z dvojnim izhodom, daljinec s pripadajočimi baterijami

čas dostave

Počisti

Opis

DVOJNI RGB LED TRAK KIT. KAJ VSEBUJE?

Dvojni RGB LED trak kit je sestavljen iz sledečih komponent:

2 x 5m RGB LED traku (skupna dolžina 10m),

1 x napajalnik,

1 x dvojni kontroler ter

1 x daljinec + baterije

UPORABA RGB LED TRAKU?

Verjetno smo že vsi kdaj pomislili, kako dobrodošla bi bila vsaj majhna sprememba prostora, da nam popestri suhoparnost vsakdana. Pa potem pomislimo: “le kaj bi naredili, da ni preveč drago, da ne vzame veliko časa, a vseeno da bo nekaj zanimivega in da nam bo dlje časa vzdrževalo začetno navdušenje?” Z dvojnim RGB LED trakom je to zagotovo dosegljivo. Saj res ni predrag, časa za montažo vzame, če se lotimo “na izi”, cca 0,5h – 1h brez uporabe orodja, zanimiv je zaradi vseh opcij, ki jih ponuja ter navdušenje bo znova in znova tu. Enkrat si bomo prostor osvetlili z modro barvo za pomirjanje, naslednjič rdečo barvo za razposajenost, spet drugič bomo nastavili hitro utripanje za prireditev družinske, rojstnodnevne ali novoletne “žurke”, naslednjič počasno utripanje, ker nam tako pač paše tisti trenutek in še in še.

Majhni otroci ga bodo zelo veseli, saj si bodo ob njem lahko uredili plesišče kot v diskoteki in si bodo dali duška 🙂

RGB LED trak lahko uporabite, kjerkoli se spomnite, vse dokler je v suhem prostoru zaradi nižje IP zaščite. Pa če naštejemo par idej kam vse ga lahko umestimo: za TV, pod mizo, za / pod posteljo, dekorativna osvetljava stropnih robov, pod policami, nad omarami, otroške oz. študentske sobe… skratka uporabnost je neomejena.

Z dvojnim RGB LED trakom pa lahko hkrati osvetlite ozadje vaše televizije in recimo stropa nad njo ali dnevni regal, ter vse skupaj upravljate preko enega daljinskega upravljalnika. Preko daljinca lahko upravljate tudi razne efekte utripanja, spreminjate barve, zatemnite ali pojačate svetlobo ter ga prižgete in ugasnete.

MONTAŽA DVOJNEGA RGB LED TRAKU?

Montaža dvojnega LED traku je zelo enostavna, ker je izdelan po sistemu PLUG & PLAY, kar omogoča tudi laikom in domačim mojstrovalcem, da si sestavijo in povežejo LED trak, brez nevarnosti da bi povezali kaj narobe. Pozoren je potrebno biti le na estetiko montaže, da se kabli skrijejo.

Za način montaže si lahko ogledate shemo montaže med fotografijami izdelka ali si ogledate spodnji video:

KAJ ŠE MORAM VEDETI O RGB LED TRAKU?

Kot že omenjeno, je zelo pomeben podatek IP zaščita o kateri si lahko več preberete tukaj, saj je dotični LED trak namenjen za notranjo uporabo.

Preračunavanje moči napajalnika ni potrebno, prav tako ni potrebno električarsko znanje, saj so konekti že pripravljeni.

RGB LED trak lahko tudi režete na za to določenih mestih, kot je prikazano tudi med fotografijami izdelka, da si prilagodite potrebno dolžino.

Hrbtišče LED traku je že opremljeno s samolepilnim trakom za enostavno namestitev, na lokacijo kamor želite.

Prijavi se na novice in bodi obveščen o novostih in popustih

Ocene uporabnikov

0